Euroglide 2006 - Epiloog

De Euroglide 2006 heeft voor Team YYY wat betreft het vliegen niet gebracht wat we er vooraf van verwacht hadden. Doordat de tweede dag er te weinig afstand is afgelegd hebben we veel last gehad van het stationaire koufront en het bijbehorende gebrek aan thermiek. Achteraf hadden we direct moeten besluiten om verder te rijden, maar de meteo-informatie die wij kregen gaf hier eigenlijk geen aanleiding toe. Jammer. De vluchten die we wel gemaakt hebben waren echter super, hoewel ze niet de afstanden waren die we wilden.

Het avontuur van de EG hebben we echter volledig meegemaakt: niet weten waar je 's avonds bent, improviseren om elkaar terug te vinden, de gastvrijheid van de velden waar je langs komt, kleine en grote ongemakken met het materieel, het organiseren van startmogelijkheden en zo verder.

Het was een prachtige vakantie die naar meer smaakt! In 2008 doen we weer mee, dan met nog meer focus om iedere dag het maximale uit het weer, kist en onzelf te halen. Was het maar vast zo ver...